INFORMATIE  INNOVATIE  INSPIRATIE  INVITATIE

Virtual & Augmented Reality:

De toekomst van de realiteit

woensdag 18 mei 2022 - 19.30 uur

Virtual Reality

Augmented Reality

WAAR GAAT HET OVER?

 

Dromen met de ogen open. Het avontuur van de verbeelding - een avond over Virtual en Augmented Reality en haar (on)mogelijkheden. Op woensdag 18 mei om 19.30 uur krijgt u een kijkje in deze werelden. Diverse topsprekers zullen een inspirerend verhaal houden en een aantal voorbeelden laten zien van AR en VR

 

Hieronder treft u een korte samenvatting van het programma aan:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Professor Yvonne van Everdingen start de avond en licht in eerste instantie de begrippen Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) toe. Zij zal dit doen aan de hand van verschillende voorbeelden. Daarna toont Yvonne resultaten van onderzoeken over het gebruik van VR voor business en marketing doeleinden. Hierbij wordt aandacht besteed aan het gebruik van VR voor beslissingen die consumenten nemen vóór, tijdens en na de aankoop.

 

Bekijk de onderstaande links voor meer informatie over Professor Yvonne van Everdingen

https://www.rsm.nl/people/yvonne-van-everdingen/

https://ecda.eur.nl/expert-practices/virtual-augmented-reality/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daarna neemt Alex van Happen (Marketing & Sales Manager) van Dutch Rose Media het stokje over. Hij zal een een presentatie geven over allerlei toepassingen op het gebied van Augmented Reality en hoe zij (en ar) door de jaren heen zich ontwikkeld hebben,

 

Dutch Rose Media is voor een groeiend aantal merken en organisaties de betrokken, betrouwbare partner in augmented reality. Met goed doordachte en impactvolle concepten visualiseren wij de verhalen en boodschappen van onze klanten. Wij begeleiden klanten van A tot Z bij het bedenken en toepassen van augmented reality (AR) experiences. Dat doen we voor de segmenten: living history, entertainment, fashion en training-educatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vervolgens gaat Freek Teunen meer vertellen over de wereld van de VR.

 

Freek Teunen is werkzaam als VR-consultant. Hij geeft masterclasses en inspireert als spreker. Freek ontwikkelde de Virtuele Droomvlucht voor de Efteling. Daarnaast werkt hij mee aan PlaygroundVR, een virtuele speeltuin voor kinderen in het ziekenhuis. Het project is meerdere malen genomineerd voor innovatieprijzen en haalde de finale van de Philips Innovation Award 2020. Verschillende ziekenhuizen hebben de speeltuin al in gebruik.

 

 

Graag tot 18 mei in het Isala Theater.

 

Met Inspirerende groet,

Bestuur Stichting Themater

 

Alida Vreden-Cyrus

Yole Rizzo

Annelous van der Klauw-Cornet

Pouria Taghavi

Pieter van Keulen

Lex Cachet

Menno van Duin

AANMELDEN

Kort filmpje met voorbeelden van Augmented Reality

AANMELDEN

TERUG NAAR HOME

TERUGBLIK VORIGE THEMA'S